Företagets första julmarknad genomfördes den 9/12, det var stor upplutning och trevlig atmosfär. Lite funderingar som behöver filas på till nästa år för att göra den ännu mer attraktiv.

Kransbindarkväll

Goa mysiga Ulrika  Moberg höll en inspirerande kväll där man fick binda sin egen julkrans. En fullsatt butik med många trevliga människor.

Det blev 14 olika fina kransar och många blossande kinder,en mycket trevlig känsla infann sig i bröstet, en känsla av att julen nalkas.

Glöggkväll

Jonna från Jonnas Andrum höll i en kväll med mindulness och meditation, sedan blev det lite glögg med mingel i butiken. En härligt kväll med en god känsla i kroppen!

Höstmarknaden blev mer lyckad än vi kunnat drömma om, vi uppskattar ca 300 besökare och det blev en jättetrevlig dag.

Det såldes hembakade kakor som Minna hade bakat som sålde slut först. Emilie i Solrostrucken bjöd på Gulashsoppa med hembakat bröd, sushi, noribåt med räkor, majskolv med örter och smarriga efterrätter som våfflor och friterad äppelmunk mumsigt!

Linda och Alma sålde blombuketter med egenodlade Dahlior samt skärbrickor gjorda i gediget trä.

Ulf sålde hounung från egen bikupa och Gustafsdal sålde fårskinn och egengjord fårkorv med olika örter i, väldigt gott!

Betongtöserna sålde egengjutna betongdekorationer i olika slag och Silwia ställde ut lite av sin underbara konst, där en av tavlorna hamnade i vårt kök.

Tack alla som kom och förgyllde vår dag och tack alla säljare för att ni ville delta. Vi kommer även att anordna en julmarknad troligtvis lördagen den 9/12, mer information kommer.

För första gången kommer här att anordnas en liten höstmarknad. Vi kommer att ha en foodtruck som har olika smårätter, här kommer  fårfällar egentillverkad korv från Gustafsdal, underbara buketter och handgjorda skärbrädor från Åkessons. Ägg från frigående höns och hembakat från Måns och Minna, Helena kommer att sälja sin underbara hounung  tillverkad i Dalsjö. Sylwia kommer att visa upp sina målade konstverk, här kommer även att säljas gjutna betongdekorationer från Gundrastorp.

Buik Pang i bygget erbjuder inredning, höstblommor, presenter, kantareller, majskolvar samt möjligheten att designa sin egen id bricka till sitt husdjur.

I sommar har vi hyrt ut ett Hexagon, ett topptält och  möbler till ett bröllop. Här kommer lite fina bilder som brudparet har delat med sig

Mellersta dottern tog studentenoch då passade vi på att duka upp för fest.

Vi använde 2 flextält med belysning i. Flexbord med blå trästolar dekorerade med rosetter i tyll och guld. Även ståbord med överdrag och röda mattan utrullad

Butiken

Butiken hade premiär under pingsthelgen och det var en jämn ström av besökare under bägge dagarna.

Helgen som kommer ska vi ha öppet Fredag den 2/6 kl. 10-18 och Lördag 3/6 10-15

Helgen därefter är det student och vår mellersta dotter tar studenten då kommer butiken att hålla stängt.

Tack ni kunder som kom under nyöppningen och tack för alla lyckönskningar!

Ni som inte har varit och hälsat på gör gärna det och sätt er en stund i solen och drick en kopp kaffe i lantlig miljö.

Välkomna!

Ek bricka med handtag

Inom kort öppnar Butik Pang i bygget en fysisk butik med inredningsartiklar.

Här en ekbricka med gammaldags handtag

Lite förslag på påsdukning på våra fixbord samt trästol natur. Även stol Buffalo svart med kromdetaljer.

Föreningsdag 

Lördagen den 25 mars 2023 var det föreningsdag i Hässleholm där olika föreningar ställde ut under våra flextält och gav information om deras verksamhet till förbipasserande.